Reviews from Wereldburgers Groningen

Recent reviews

5.0
Cece
18 July 2022

Heb heerlijk verse friet en beef burger gegeten, erg op smaak en mooi op tijd bezorgd. Herhaling vatbaar.

Roxy en Sam :)
17 July 2022

yoooooo 100/10, zo veel goeie vega opties en had gebeld of ze ook glutenvrije broodjes hadden. kreeg echt de meest sympathieke man ever aan de lijn, vet enthousiast op me reageren ik werd hè le maal hyped. en de smaak combo’s op die burger zijn echt zo perfect bij elkaar. echt easy de lekkerste glutenvrije vega burger die ik ooit heb gehad. dit is echt m’n go to restaurant vanaf nu

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

mandatory 5 star review
14 July 2022

too bad i can´t rate the feedback form as well

Porfi
14 July 2022

Even when ordering, the burgers tasted freshly made upon delivery. The fries were still warm when delivered as well. Would always prefer eating at the restaurant for its great atmosphere, though delivery still gets you the amazing flavor of the food.

1394
29 June 2022
Carolien
25 June 2022
Emiel
22 June 2022
Louise
19 June 2022

Het was weer erg lekker, eten was goed warm en de bezorger stipt op tijd

Maxim
5 June 2022

Lekkere burger, niet te zout, veel smaak. Friet mag echt krokanter. Het is niet slecht en niet te vet, maar ook niet echt krokant. Qua smaak heerlijke aardappel. Bestel zeker weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bene
30 May 2022
Dion
29 May 2022

We vonden de smaak wat flauw. We hadden een El Classico en daar zou ook jalapeno peper op zitten. Helaas niet geproeft.

Casper
22 May 2022
Karin W.
5 May 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Cesar Proenca
5 May 2022

Friendly Service. Super Yummy Burguers.

Martijn Wolters
26 April 2022

Een tijd opgegeven voor bezorging. De bezorger kwam een paar minuten later. Dus helemaal prima. De Vega Rock is erg lekker en een aanrader. Ook de coleslaw en huisgemaakte friet smaken uitstekend. Heel tevreden.

Chris
16 April 2022
D
16 April 2022
RSG
31 March 2022
Mark
21 March 2022

Kleine probleemjes met de bezorger. Wereldburgers heeft dit perfect afgehandeld en de burgers waren heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alicia
17 March 2022

Damn they are always so nice. I asked a burger with certain modifications and they made it with no problem. Also, super fast delivery!!!!! And their new cheesecake is great :)

Tim
14 March 2022

Smaakte perfect, was perfect op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter
6 March 2022

Altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H
4 March 2022

Altijd ontzettend lekker! Sheeeeeeesh

Eliso
3 March 2022

Snelle bezorging en zoals altijd ontzettend lekkere burgers!! :)

Paulien
28 February 2022

Altijd goed en heerlijk!

Myrte
28 February 2022

Super lekkere burgers, mooi medium gebakken. De bezorger kon het adres niet vinden maar hij belde netjes telefonisch om hulp te vragen. Aardige bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tinus
27 February 2022

Lekkere burgers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
27 February 2022
Francis Moore
13 February 2022
Bart ten Brink
9 February 2022

Afspraak klopte en burgers waren heerlijk.

E. Scholtens
9 February 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging via eigen website

Pjotr
9 February 2022

Geweldig

Victor
7 February 2022

De bezorging was wat laat, 20 minuten nadat ik bericht had gekregen dat mijn eten op weg was, maar verder was de burger top, de friet was iets slap.

Tonisha
5 February 2022

De burger waren lekker, de patat was ook echt heerlijk!!! Super vriendelijke bezorger

Janna
30 January 2022

Snelle bezorging en heerlijk burgers!

Vic
28 January 2022

Goede burger, maar de friet was niet echt crispy

Diesme
25 January 2022

Heerlijke burgers, snelle en vriendelijke bezorging

Anja
23 January 2022

Heerlijk!

KvdWal
19 January 2022

De burgers waren weer heerlijk. We kijken er naar uit om weer in het restaurant te komen eten. Tot die tijd blijven wij trouw online bestellen. Toppers!

Gerben
18 January 2022

Altijd goede burgers en keurig op tijd geleverd. Bestellen via de eigen site van Wereldburgers is een uitkomst, van te voren een bezorgtijd plannen, en makkelijk contact met het vriendelijke personeel als je toch nog iets aan wil passen. Ons vaste adres voor heerlijke burgers (en friet) in Groningen.

Henry
9 January 2022

Eten was er binnen 25 minuten terwijl ik in Selwerd woon en het was echt heerlijk, beste burgers van Groningen!

Hanne
31 December 2021

Was heerlijk!

Laura
27 December 2021

Vega rock burger is top!

Bruno
15 December 2021

Erg goede burgers, zowel vlees als vega. Zeer snelle en vriendelijke bezorging.

Frederique Baas
10 December 2021

Heerlijk

Hanne
10 December 2021

Altijd de beste burgers!

Mayke Sprong
5 December 2021

Altijd top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
5 December 2021

Heerlijke burgers, hier proef je versheid en vakmanschap. 👍

J.P. de Vrieze
4 December 2021

Vergeleken met onze vorige bestelling van 20/10/'21 die gloeiend heet werd geleverd, viel bij deze levering op dat de burgers lauw-warm warm. waren. Niet echt lekker! Verder hadden de bakjes cole-slaw gelekt. Daardoor waren de bijgeleverde servetten doorweekt en de papieren bezorgtas nat en vies. Over de kwaliteit van het eten hebben we enkele klacht. Prima, zo door gaan.

Amber
29 November 2021

Heerlijk!! Snelle bezorging en aardige bezorger! Misschien wel een nóg iets isolerende tas meenemen wanneer het zo koud is buiten. Of inpakken in aluminiumfolie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wieke
28 November 2021

Heerlijk gegeten! Lekker friet en erg goede vegetarische burgers. Fijn dat daar ook nog keuze in was! Ik had de blauwe kaas wel iets beter willen proeven en wellicht zou een iets ambachtelijker broodje het ook nóg lekkerder maken. Maar we gaan zeker weer eens bestellen!

A
10 November 2021

Damn I know I always order the same (Derbyshire beef) but it's always so great that I make sure I'm gonna love my dinner. Today I even got the cute guy to deliver it. I think Tuesdays are the new Fridays :)))

Debbie Kramer
6 November 2021

Erg lekker burgers, maar er zat een foute bij: ik had een blackbean burger besteld maar kreeg een beef burger. Was wel erg lekker en gelukkig ben ik geen strenge vegetarier, maar dat was niet zo netjes!

R S Groen
4 November 2021
Mr anoniem
3 November 2021

Wat mij betreft de beste burger bouwer van de stad. En de prijs kwaliteitsverhouding is erg goed! Voor een echte hamburger moet je hier zijn

Jana
30 October 2021

We hebben al een aantal keer bij wereldburgers besteld, nog nooit problemen gehad tot deze keer. Toen het werd bezorgd lag alles al op de kop in het tasjes, toen we het open maakten zagen we het zakje friet voor twee personen die nog niet eens voor 1/3 was gevuld en ten slotte waren de burgers koud en het broodje sompig. Al met al weggegooid geld

Sanne
27 October 2021
H.Martens
27 October 2021

Heerlijke burgers en supersnel bezorgd!

Raluca
16 October 2021

Really tasty food

Ik
15 October 2021
Rave
4 October 2021

Top!! Heerlijke burgers zowel vlees als vegetarisch!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marieke Lietmeijer
28 September 2021

Super lekkere burgers en de friet is ook fantastisch!

Hein Pronk
23 September 2021

plezierige bediening van de klant zelfs bij grote drukte. Burger smaakte prima.

Peter
19 September 2021
AB
19 September 2021

De black bean burgers zijn heerlijk. Maar de bezorging laat regelmatig te wensen over. De vorige keer ontbrak de salade en gisteren was de bezorging opnieuw een half uur te laat. En dat is helaas niet voor het eerst.

Jasper
10 September 2021

Heerlijk vers en bij thuiskomst nog warm Zelf afhalen geniet nu mijn voorkeur

Thereza
5 September 2021
Louise
2 September 2021

Ook dit keer voldeed Wereldburgers aan onze verwachtingen. Het eten werd warm bezorgd en smaakte heerlijk!

Isa
25 August 2021

De bezorging was super snel, sneller dan in het bericht was weergegeven. We waren positief verrast! De burgers waren super lekker en je merkt dat er veel aandacht aan besteed is. Top!!

Martyszka__
25 August 2021
Peter Müller
22 August 2021

Lekker: Dutch, Cranberry Rocks and Maxima, allemaal als Burger Complete.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Luuk
1 August 2021

Heerlijke burgers! We hebben er weer van genoten.

Angela
29 July 2021

Gelukkig hadden we eerst de frietjes gegeten, want die waren nogal slap. De burgers waren wel superlekker.

Frenk
25 July 2021

Met afstand de beste burgers van Groningen. Snel bezorgd en nog goed op temperatuur.

Sofie
19 July 2021

Beste in Groningen en snel bezorgd, bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emma
18 July 2021

Heerlijk eten, op de juiste tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

OJ
17 July 2021
Wouter
15 July 2021

Godfather en El Classico in menu besteld. Heerlijke burgers, mals sappig. Aanrader!

Karst
14 July 2021

Heeeerlijke burger, goede friet en lekkere coleslaw als je het nog niet gedaan hebt zeker eens een burger eten hier.

Louise
9 July 2021

Precies op tijd en het eten was nog goed warm (heel belangrijk). Heerlijk gegeten weer, bedankt!

Karin
8 July 2021

De bezorging was 20 minuten te laat, maar de burgers maakten veel goed. Wel wat weinig frietjes vergeleken met vorige keren dat we hadden besteld. Smaak was weer helemaal perfect

Victoria van der Schans
5 July 2021

Burgers en friet zijn erg lekker, de vega-burgers bevallen ook erg goed. Prima porties. Levering is op tijd en netjes verzorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

OJ
4 July 2021

Great taste and quality! Delivery was smooth, but special instructions/requests were not taken into account.

T
3 July 2021

Heel te duur! Ook was de brood niet knapperig en ikhad kaas in mijn burger: ik had duidelijk gevraagd, om geen te hebben!

Teun
28 June 2021

Het is altijd heerlijk, bestel er graag. Alleen is deze keer vergeten een van de burgers zonder kaas te leveren, zoals ik in de opmerkingen bij de bestelling gevraagd had.

Lucas
26 June 2021

Het gluten-free brood heel leker.

Klant
26 June 2021

Het eten was heerlijk zoals altijd en het werd echt exact op het tijdstip bezorgd als werd aangekondigd in de mail.

Tatiana
20 June 2021
Zwijntje
18 June 2021
H.
14 June 2021

De meest lekkere burgers worden hier met veel passie gemaakt! De burgers zijn perfect van formaat, de heerlijke friet is helaas wat weinig per portie.

Myrte
6 June 2021

Heel lekker, maar had iets meer blauwe kaas gemogen wat mij betreft.

L Koning
4 June 2021
Remco
31 May 2021

Wel nogal aan de prijs dus niet te vaak, maar is het dan ook wel waard. Super eten!

Anoniem
30 May 2021

Excellente bezorging en heerlijk eten.

Ozge Demirci
28 May 2021
Anoniem
27 May 2021
Nikki
26 May 2021

Altijd lekker!

Jennifer
25 May 2021

Heel lekker smaak en supersnelle delivering!

Danny
24 May 2021

Precies op tijd. Patatjes prima. Burgers ook.

Sander
23 May 2021

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Het was wederom heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susan
22 May 2021

Op vrijdagavond besteld dus logisch dat het langer duurt, maar meer dan 2 uur wachten zonder geïnformeerd te worden is niet acceptabel. Als het zo druk is verwacht ik een belletje om dit mee te delen. Dan hadden we de keus gehad om ergens anders te bestellen. Wat het erger maakte is dat ik na een uur zelf belde en werd gezegd dat mijn bestelling er 'nu' aan kwam waarna het nóg een uur duurde. Bij nogmaals bellen werd een drankje aangeboden maar dat laat heen inzicht zien in het probleem. Laat het klanten gewoon weten als het niet lukt omdat het te druk is of vanwege een andere calamiteit. Dat is geen schande. Klanten 2 uur laten wachten en zeggen dat er aan komt terwijl het dan nóg een uur duurt, is dat wel. Ik heb er door deze ervaring totaal geen vertrouwens in dat het de volgende keer beter gaat helaas.

Debbie
21 May 2021

Super lekkere burgers! Bezorging duurde wat langer deze keer.

Mike
17 May 2021

We ordered two burgers: Beyond Maxima and the Sloppy Jack. The sloppy jack was super delicious and we are happy that it has made its way into the stable menu. I ordered it in the vegan form but it still came with real cheese on it so that was a bit disappointing. The vegan beyond maxima was REALLY disappotining. It was just a dry burger and the vegan version has nothing on it. Especially for that price it is just sad. I get that beyond meat is quite expensive already but still it was so dry and boring compared to the amazing things you get from the sloppy jack. In general, Burger sizes are much smaller than expected. I am used to bigger Burgers for the same prize in all other places. Even though the beyond meat comes only in one size I think there is still room to make the burger bun bigger and put some more things beside the meat on it.

Frederique
14 May 2021

Even lekker als altijd

MD
14 May 2021
Dia
14 May 2021
antonio
10 May 2021

Super fast and not soggy burgers! I could use a bit of a bigger burger. Still feel a bit hungry after I'm done :)

Maarten
29 April 2021

heel lekker en super snel!

Yme
27 April 2021

Lekkor!

Inge
27 April 2021

Altijd lekker. De bestelling komt alleen vaak wel lauw aan, met name de onderkant van het broodje is dan al echt koud. Wellicht betere isolatie? Of een aparte box voor het ijs, dat gaat nu bij het warme gerecht in. Smaken van de burgers zijn wel lekker!

Zenash
26 April 2021

Het eten was heerlijk als altijd en vrolijke bezorging. Wat wil een mens nog meer

antonio
26 April 2021

really fast delivery! also very happy because i don't like thuisbezorg. burger was good as usual. i've ordered a couple of times and the only complain i have is that by the time burgers arrived, the bun was soggy because of the sauce. this time it was not a problem, possibly because of the fast delivery :) keep it up!

Koen
22 April 2021

De burger, patatjes en coleslaw waren erg lekker en de bezorging was keurig op tijd! (Het minimum bestelbedrag is voor één persoon wel wat aan de hoge kant, het zou fijn zijn als dat iets lager zou zijn.) Al met al zeker een aanrader!

Tristan
21 April 2021

Bij het plaatsen van een bestelling miste de optie ‘extra burger’. Een vriendelijke dame belde hierover terug en kon heel geduldig uitleggen hoe ik het voor elkaar kon krijgen. Prettige service!

Noa
19 April 2021

De bestelling werd precies rond de door mij aangegeven tijd bezorgd. Het eten was heerlijk en er stond duidelijk op dat het glutenvrij was, zoals ik het ook had besteld. Zeker een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
15 April 2021

Lekkere burger, lekkere friet. Bezorger precies op tijd!

Chiel
15 April 2021

Heerlijk & perfect op tijd!

Justin
14 April 2021

Van gezellig restaurant naar bezorgservice. Ik vind het knap wat jullie doen en wens jullie allereerst heel veel succes! Ik kan mijn favoriete burger, Kingston Chicken, nu online bij jullie bestellen 😃 en simpel kiezen hoe ik wil betalen 👌. Ik heb het eten laten bezorgen op een plek onderweg van werk naar huis en zat in circa een kwartier heerlijk te eten 🍔

A.P.
12 April 2021

Prettige zaak en medewerkers. Prettige site waar de bestelling geplaatst kan worden, meerdere opties om te betalen, zowel online, pinnen als contant, kan voor gekozen worden tijdens de bestelling. Goede porties en beslist smakelijk, ga ik vaker doen!

Oliver
12 April 2021

Best burger in town met perfecte service via de eigen bezorger van wereldburger. Alles kwam precies op tijd en van dezelfde kwaliteit zoals in het restaurant zelf. Wij hadden dutch beef burger, kip burger en een vegetarische burger. Overal frites erbij en de kleine salade. Erg lekker en zeker aan te bevelen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rick
11 April 2021

Zowel bijna een uur te laat en de patat was slap

Reaction from Wereldburgers

Hallo Rick, vervelend dat je geen goede ervaring hebt gehad. Het is de eerste week dat we zelf bezorgen en de weersomstandigheden waren slecht. We proberen uit te zoeken wat er mis is gegaan. Het systeem zegt dat je om 19.30 een bestelling hebt geplaatst en dat er om 20.05 is geleverd. Mag ik contact opnemen om te achterhalen of dat klopt?. Het komt namelijk niet overeen met jouw ervaring. We willen onze service altijd verbeteren. Jouw ervaring kan ons daarbij helpen maar dan heb ik wat meer info nodig.