Beoordelingen van Wereldburgers Groningen

Recente recensies

5.0
Maarten
29 april 2021

heel lekker en super snel!

Yme
27 april 2021

Lekkor!

Inge
27 april 2021

Altijd lekker. De bestelling komt alleen vaak wel lauw aan, met name de onderkant van het broodje is dan al echt koud. Wellicht betere isolatie? Of een aparte box voor het ijs, dat gaat nu bij het warme gerecht in. Smaken van de burgers zijn wel lekker!

Zenash
26 april 2021

Het eten was heerlijk als altijd en vrolijke bezorging. Wat wil een mens nog meer

antonio
26 april 2021

really fast delivery! also very happy because i don't like thuisbezorg. burger was good as usual. i've ordered a couple of times and the only complain i have is that by the time burgers arrived, the bun was soggy because of the sauce. this time it was not a problem, possibly because of the fast delivery :) keep it up!

Koen
22 april 2021

De burger, patatjes en coleslaw waren erg lekker en de bezorging was keurig op tijd! (Het minimum bestelbedrag is voor één persoon wel wat aan de hoge kant, het zou fijn zijn als dat iets lager zou zijn.) Al met al zeker een aanrader!

Tristan
21 april 2021

Bij het plaatsen van een bestelling miste de optie ‘extra burger’. Een vriendelijke dame belde hierover terug en kon heel geduldig uitleggen hoe ik het voor elkaar kon krijgen. Prettige service!

Noa
19 april 2021

De bestelling werd precies rond de door mij aangegeven tijd bezorgd. Het eten was heerlijk en er stond duidelijk op dat het glutenvrij was, zoals ik het ook had besteld. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
15 april 2021

Lekkere burger, lekkere friet. Bezorger precies op tijd!

Chiel
15 april 2021

Heerlijk & perfect op tijd!

Justin
14 april 2021

Van gezellig restaurant naar bezorgservice. Ik vind het knap wat jullie doen en wens jullie allereerst heel veel succes! Ik kan mijn favoriete burger, Kingston Chicken, nu online bij jullie bestellen 😃 en simpel kiezen hoe ik wil betalen 👌. Ik heb het eten laten bezorgen op een plek onderweg van werk naar huis en zat in circa een kwartier heerlijk te eten 🍔

A.P.
12 april 2021

Prettige zaak en medewerkers. Prettige site waar de bestelling geplaatst kan worden, meerdere opties om te betalen, zowel online, pinnen als contant, kan voor gekozen worden tijdens de bestelling. Goede porties en beslist smakelijk, ga ik vaker doen!

Oliver
12 april 2021

Best burger in town met perfecte service via de eigen bezorger van wereldburger. Alles kwam precies op tijd en van dezelfde kwaliteit zoals in het restaurant zelf. Wij hadden dutch beef burger, kip burger en een vegetarische burger. Overal frites erbij en de kleine salade. Erg lekker en zeker aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
11 april 2021

Zowel bijna een uur te laat en de patat was slap

Reactie van Wereldburgers

Hallo Rick, vervelend dat je geen goede ervaring hebt gehad. Het is de eerste week dat we zelf bezorgen en de weersomstandigheden waren slecht. We proberen uit te zoeken wat er mis is gegaan. Het systeem zegt dat je om 19.30 een bestelling hebt geplaatst en dat er om 20.05 is geleverd. Mag ik contact opnemen om te achterhalen of dat klopt?. Het komt namelijk niet overeen met jouw ervaring. We willen onze service altijd verbeteren. Jouw ervaring kan ons daarbij helpen maar dan heb ik wat meer info nodig.